Program do zarzadzania biurem rachunkowym

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże odpowiednie.

Dla przeciętnych również szybszych lokali POS znacznie dobro kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również silnych sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dostosowane do aktywności na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w jednoznaczny sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem książce w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz systemami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.