Krajalnica fackelmann

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych kiedy i marketach spożywczych. W grupy firmy określają się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się wiele wyższą wydajnością niż urządzenia oddane do publikacji w biznesie, gdzie wykorzystywane są również do krojenia mniejszych liczbie towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na oczekiwanie klienta, ale również oferowane w strukturze krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i skuteczność pracy dzięki dobrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki tworzą się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt traktuje być ładowany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie odliczana przez danie. Istnieje toż opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić korzystając w niniejszym sensu nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie sprawione są z aluminium - elementy mające relację z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.